Eshuis Accountants en Adviseurs nieuwe hoofdsponsor van Holterberg ATB Tocht!

Trots zijn wij als Eshuis Accountants en Adviseurs dat wij de nieuwe hoofdsponsor zijn van deze mooie en uitdagende tocht.

Mooi qua omgeving en organisatie, uitdagend qua kilometers en hoogtemeters.

Eshuis Accountants en Adviseurs is een professionele accountants –en adviesorganisatie met 140 werknemers, vestigingen in Almelo en

Enschede en een werkgebied in Twente, Salland en de Achterhoek.

Voor Eshuis is het een geweldige mogelijkheid met genoemd hoofdsponsorschap om haar maatschappelijke betrokkenheid te effectueren.

Zonder een financiële bijdrage is het voor de CC 75 een stuk moeilijker om de organisatie van deze tocht te kunnen realiseren.

Daarnaast heeft Eshuis haar programma“Eshuis Actief”. Dit is een sportief programma voor personeel, klanten en overige relaties van

Eshuis om samen met elkaar te sporten. Voorbeelden zijn wielrennen, hardlopen, mountainbiken, fitness en voetballen.

Binnen dit programma is de “Eshuis Accountants Holterberg ATB Tocht” een heel mooi voorbeeld om met collega’s en (zakelijke) relaties

zondag 10 februari a.s. sportief bezig te zijn. Eshuis is de CC 75 dank verschuldigd om middels deze tocht invulling aan “Eshuis Actief” te kunnen geven.

 

Resteert betrokkenen succes te wensen met de organisatie van de tocht. Samen op weg naar een mooie en succesvolle samenwerking!

     Met vriendelijke groet,

     Martijn Evers.

 

 

Laat wat van je horen

*