ESHUIS Accountants Holterberg ATB tocht 10-02-2019

Op zondag 10 februari 2019 organiseert de Nijverdalse FTC CC’75, de NTFU-klassieker  “Holterberg ATB-Tocht” en de For Kids Only Tocht. Echter onder een nieuwe naam. Met trots kunnen we vermelden dat Eshuis Accountants de nieuwe sponsor is van deze februari tocht. 

Een van de mooiste manieren om de Holterberg en Sallandse Heuvelrug te verkennen is toch wel op de ATB! Daarom is de Nijverdalse Fietstoerclub CC’75 blij dat het ons wederom gelukt om een aantrekkelijke ATB toertocht van 35 en 55 km  te organiseren. Mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en lange afdalingen, het zit er allemaal in. Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Hierbij wordt gelet op veiligheid, organisatie, beleving van de deelnemers  en uniforme wegwijziging van de route. Met trots dragen wij het keurmerk  ‘NTFU Extra Goed Geregeld’. Mogelijkheid tot voorinschrijving via Link naar inschrijfformulier NTFU

Zowel de korte als de lange route gaan eerst richting Holten, de 55 km maakt een extra lus naar de noordkant Hellendoorn. De 35 km heeft onderweg 1x een verzorgingspost en de 55 km heeft 2x verzorging met technische ondersteuning.

De startplaats is bij camping Noetselerberg, Holterweg 116, Nijverdal.

Er kan gestart worden tussen 9.00 tot 10.00 uur.
Kosten: NTFU-leden €5,- ; niet-leden €7,- Voor snelle doorstroming kun je gebruikmaken van voorinschrijving en/of Scan en Go.

Natuurlijk geldt de verplichting:  Gebruik je kop, helm op! 

Van het inschrijfgeld wordt €1,00 per deelnemer afgedragen aan de Stichting Support For Nature. Hiermee dragen wij bij aan de instandhouding van het prachtige natuurgebied.

Zowel douchegelegenheid als gelegenheid voor het afspuiten van uw fiets aanwezig. Na de sportieve inspanning is er een mogelijkheid om een bordje snert, gehaktbal  en/of een biertje te nuttigen met je fietsvrienden en grote verhalen te vertellen.

Fietstoerclub CC’75 staat uiteraard weer borg voor een solide organisatie van deze schitterende tocht en hoopt op veel enthousiaste deelnemers en op uw komst!

Een sportieve groet van de organisatie. Inlichtingen bij: Chantal Fokkert T: 06-14114250. E: chantalfokkert@hotmail.com

 

Reacties

  1. Mooie tocht al was hij dit jaar door alle modder wel mega zwaar…

    Ik vindt weldat als je stelt dat een helm verplicht is, dat je die mensen zonder helm moet weren van het parcours.. Hele groepen jongeren heb ik onderweg gezien waar een enkeling een helm droeg en zelfs nog enkele senioren die geen helm nodig achten… Wijsheid komt dus niet altijd met de jaren

  2. Komen er trouwens nog foto’s op de site? Wel fotografen gezien onderweg..

Laat wat van je horen

*