Meerdaagse 2018

Beste CC leden

De commissie meerdaagse 2018 heeft voorgesteld om van 1 t/m 3 juni 2018 de meerdaagse te organiseren. Onze bestemming is Emmerich, een plaatsje aan de Rijn vlak over de grens bij ’s Heerenberg. Hier overnachten we in Hotel Stadt Emmerich, voorzien van een mooie “Biergarten”, eigen parkeerterrein en een afsluitbare ruimte voor alle fietsen. We overnachten in 2 of 3 persoonskamers en het verblijf is inclusief ontbijt en diner. Voor dag 1 moet je je eigen eten meenemen voor onderweg. Voor dag 2 en 3 krijg je een lunchpakket. Er zijn elke dag koffiestops met gebak.

Deelnemers worden op vrijdag 1 juni om 9.00 uur verwacht op het parkeerterrein bij de NKC kantine (Wilgenweard) te Nijverdal. Hier staan twee volgbussen klaar voor de bagage en mecaniciens. Ron Jonker rijdt dit weekend in de bus en staat ons bij. Zoals inmiddels gebruikelijk zal hij ook foto’s maken. Ruud Beekman zal de technische ondersteuning verzorgen.

We vertrekken in 3 groepen. De groepen worden ingedeeld op “snelheid”. Verder is het de bedoeling dat er ook gevarieerd wordt wat betreft de afstand, zo’n 100, 130 of 160 kilometer. Dus er wordt rekening gehouden met alle “niveaus”.

Hotel Stadt Emmerich.

Zaterdag zullen we ten zuiden van Emmerich, voor velen onbekend terrein, ook verschillende routes qua zwaarte en afstand fietsen.

Op zondag zullen we ook 3 verschillende routes rijden passend bij de niveaus van de groepen. We verwachten rond 16.00 uur terug te zijn in Nijverdal. Als afsluiting zullen we nog even “nazitten” bij de Wilgenweard.

Wat moet je meenemen:

  • Paspoort/ID kaart ( en ook tijdens het fietsen meenemen)
  • Geldig/recent pasje ziektekostenverzekering (ook tijdens het fietsen meenemen)
  • Advies: check zorgverzekering dekking buitenland. Eventueel afsluiten reisverzekering.
  • Telefoonnummer/contactgegevens van thuisblijvers (we zullen dit inventariseren voor dat we gaan fietsen).
  • Fietskleding voor de 2 volgende dagen (op dag 1 verplicht in CC75 kleding).
  • Bankpasje/contant geld (koffiestops met gebak, lunch en diner is inclusief, eventuele extra drankjes zijn voor eigen rekening).
  • Eventuele extra benodigde snacks/sportdrank voor eigen gebruik.
  • Fiets in goede staat van onderhoud.
  • Goed Humeur J.

Heb je nog speciale dieetwensen of andere vragen geef dat even door aan de organisatie.

Aanmelden:

De locatie is geschikt voor 60 personen. Inschrijven kan vanaf nu middels bijgevoegd inschrijfformulier. Als de inschrijving vol is kom je op de wachtlijst.

We gaan 3 dagen volledig verzorgd fietsen.
De eigen bijdrage is €100,00 per persoon.

Commissie 2018

Aart Broekmate, Frits Broekmate, Vincent Hegeman, Robert Veldhuis, Jan Veldhuis, Lex Stegerhoek, Wim Nijenhuis.

 

Laat wat van je horen

*