OVERGANGSTOCHT ZATERDAG 24 februari 2018

Het is bijna weer zover dat het ‘winterseizoen’ er op zit en we met de racefiets de weg opgaan. Maar eerst nog de overgangstocht. Op zaterdag 24 februari  vertrekken we om 13.30 uur bij Het Stut.

Als commissie zijn we weer een aantal keren op pad geweest om een aantrekkelijke route uit te stippelen. De route is weer gevarieerd: singletracks, brede zandwegen en hier en daar wat stukken verhard. Ook is er de gelegenheid om soms een keuze te maken tussen een singletrack of het fietspad ernaast. Dus voor elk wat wils.  Het is ons ook dit jaar weer gelukt om een paar stroken te vinden waar je normaal gesproken op eigen gelegenheid niet of nauwelijks zult komen. De tocht heeft een lengte van ruim 50 km .Halverwege hebben we een stop geregeld, ook dit keer weer op  een bijzondere lokatie. De koffie met … zal er klaar staan.

We hopen dat jullie nieuwsgierig zijn geworden, dat het mooi weer zal zijn en dat we jullie in grote getale (jong, wat ouder, dame of heer, A,B of C- rijder) kunnen verwelkomen bij het vertrek.

Johan, Wouter en Meindert

Reacties

 1. Gerrit Berends zegt

  Jan Rikmanspoel viert zondag 25 februari zijn 80 ste verjaardag !!!
  Jan behoort nog steeds tot de groep Actieve CC-ers…..klasse !!!

  j.rikmanspoel@hetnet.nl

 2. Gerrit Berends zegt

  Jan Rikmanspoel viert zondag 25 februari z’n 80 ste verjaardag !!!
  Jan behoort nog steeds tot de groep actieve CC-ers……..klasse !!!!!

  j.rikmanspoel@hetnet.nl

Laat wat van je horen

*