Teunis Lente in Twente tocht. 09/05/15

logo-teunis-lenteintwentetocht

Op zaterdag 09 mei 2015 organiseert FTC CC75 de

Teunis Lente in Twente tocht

Afstanden: 85, 110 en 165 km

Vertrek 85 en 110 km: 8.00 – 10-00 uur

Vertrek 165 km: 8.00 – 9.00 uur

Start vanaf: Clubhuis NKC51 Sportlaan 1, 7443 RC Nijverdal. Routeplanner op www.nkc51.nl

Bij de vorige edities is de deelname voor de Teunis Lente in Twente tocht goed te noemen. Deelnemers van voorgaande jaren zijn zeer tevreden over de routes, uitgezet door de fraaie gebieden van Twente en Salland. Precies daarom gaan we dit jaar voor de 3-sterren kwalificatie van de NTFU. Met name de langste afstand voor de getrainde toerrijders loopt over de prachtig glooiende essen van Twente. Dit jaar is er voor het eerst ook een 85 km route om deelname laagdrempeliger te maken.

Alle afstanden zijn met pijlen aangegeven. De tocht voert door het Twentse Essenland in de richting van Vasse, Ootmarsum, Denekamp Oldenzaal Delden en Rijssen. Onderweg splits de route zich 2 keer, maar alle routes komen bij Zenderen weer samen op de lange route.

Voor iedereen is er als afsluitend  extraatje de Holterberg. De grote variatie aan landelijke wegen, afgewisseld met enig klimwerk, maken deze routes zeer aantrekkelijk. We zetten de routes dusdanig uit, dat drukke wegen zoveel mogelijk worden vermeden.

De start is tussen 8:00 en 10:00 uur, alleen deelnemers aan de langste tocht moeten voor 9.00 uur vertrokken zijn. Inschrijving is ook mogelijk door middel van Scan&Go in de kantine van korfbalclub NKC51 aan de Sportlaan 1 te Nijverdal waar ook kleedruimte aanwezig is. Via borden is de startlocatie aangegeven.

De inschrijfpost is open tot 16:30 uur.

Het inschrijfgeld voor de tocht is conform de NTFU voorschriften: € 4,- voor NTFU leden en € 6,- voor niet leden.

Echte pechgevallen kunnen worden opgehaald en onderweg zijn er verzorgingsposten aanwezig.

Voor verder informatie: Gerben Pastink   Mail: pastink78@gmail.com