Volker Wessels Holterberg ATB Toertocht 10-11-2018

Ook in november weer de Volker Wessels Holterberg ATB toertocht!

Eén van de mooiste manieren om de Holterberg en Sallandse Heuvelrug te verkennen is toch wel op de ATB! Het is voor de Fietstoerclub CC’75 wel een zware opgave om een ATB tocht uit te zetten in de Holterberg buiten de welbekende  “zwarte” en “blauwe”  MTB-route. De reden hiervoor is dat veel mensen de Holterberg weten te vinden en er komen steeds meer nieuwe evenementen bij.

Daarom is de Nijverdalse Fietstoerclub CC’75 blij dat het ons wederom gelukt om een aantrekkelijke ATB toertocht van 35 en 55 km  te organiseren. Mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en lange afdalingen, het zit er allemaal in. En waar vorig jaar na de herfststorm de route moest worden opgeschoond, ligt die er nu perfect bij. Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk  ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.

Zowel de korte als de lange route gaan eerst naar de noordkant richting Hellendoorn, de 55 km maakt een extra lus richting Holten. De 35 km heeft onderweg 1x een verzorgingspost en de 55 km heeft 2x verzorging met technische ondersteuning.

Men kan starten tussen 9.00 en 10.00 bij camping Noetselerberg, Holterweg 116, Nijverdal. De kosten bedragen voor NFTU leden € 5,00, voor niet leden € 7,00 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Tevens wordt er €1,00 per deelnemer afgedragen aan de Stichting Support For Nature. Hiermee dragen wij bij aan de instandhouding van het prachtige natuurgebied. Voor snelle doorstroming kun je gebruikmaken van voorinschrijving en/of Scan en Go. Natuurlijk geldt de verplichting:  Gebruik je kop, helm op!

Op de camping Noetselerberg zijn kleed- en doucheruimtes aanwezig en tevens kan hier de mountainbike schoon gespoten worden. Na de sportieve inspanning is er een mogelijkheid om een bordje snert, gehaktbal  en/of een biertje te nuttigen met je fietsvrienden en grote verhalen te vertellen.

We nemen we na deze tocht afscheid van onze huidige sponsor. Nieuwe sponsors hebben zich al gemeld, zodat we de tocht ook de komende jaren weer kunnen organiseren.

Voorinschrijving kan via onderstaande link.

Inschrijving: Volker Wessels Holterberg ATB Tocht.

Voor meer inlichtingen bezoekt u onze website www.cc75.nl of kunt u bellen met Chantal Fokkert 0548-620998

Fietstoerclub CC’75 staat uiteraard weer borg voor een solide organisatie van deze schitterende tocht en hoopt op veel enthousiaste deelnemers en op uw komst! Op zondag 10 februari 2019  houden we deze tocht nog een keer, maar dan in omgekeerde richting, samen met de speciaal voor jeugd georganiseerde For Kids Only toertocht.

 

 

 

Laat wat van je horen

*